BİNGÖL / KARLIOVA - 11 Mart İlkokulu

Kas

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Şbt

Sevgili öğrencilerimiz  2.dönem 11.02.2013 tarihinde başlıyor.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

ÖĞRETMENLERİN MORAL VE MOTİVASYONUNA YÖNELİK OKULUMUZ KOORDİNATÖRLERİNDEN ÇİSEL ÇAVUŞUN ORGANİZE ETTİĞİ PROGRAM  28.12.2012 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kas

Dr Hatice Feray YAVAŞ tarafından sağlıklı beslenme semineri düzenlendi.

Kas

Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimleri yapıldı.Büyük rekabet içinde geçen seçimleri 4-D Sınıfı Öğrencisi Mert Ali SÜLÜK kazandı.Öğrencimize başarılar diliyoruz.

Kas

Bingöl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup SARI , Eğitim Denetmenleri Başkanı Sayın YAKUP GENÇ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sema TUFAN 14.11.2012 tarihinde okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sema TUFAN, 15.10.2012 tarihimde okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Okulumuz Anasınıfına da uğrayan Müdürümüz öğrencilerle yakından ilgilendi.Müdürümüze okulumuza yaptığı ziyaret için teşekkür ediyoruz.